Bygga Bastu i Lösvirke & Byggsats i Partille, Göteborg

Drömmer du om att skapa en plats för avkoppling och välbefinnande i ditt eget hem? Vi är experterna som kan hjälpa dig att förverkliga din bastudröm i Göteborg. Oavsett om du vill bygga en fristående bastu i din trädgård eller integrera en bastu inomhus, kan våra kunniga hantverkare göra jobbet åt dig. Vi har gedigen erfarenhet inom bastubyggande och förstår vikten av att uppfylla dina önskemål med perfektion.

Montera unika bastus

Innan bygget påbörjas är det viktigt att överväga vilken typ av bastu som bäst passar dina behov och förutsättningar. Vi erbjuder tre huvudtyper av bastur: vedeldade, elektriska och infrabastur. Varje typ har sina egna fördelar och vi hjälper dig att välja den som passar dig bäst.

Hög kvalitet och professionellt utförande

När du väljer oss för ditt bastubygge kan du lita på att få en högkvalitativ och professionell slutprodukt. Vi tar hand om hela processen, från grundläggande konstruktion till installation av el och värmeelement. Med vår expertis säkerställer vi att varje detalj är perfekt utförd, från belysning till golvläggning och ventilation.

Bygglov och ekonomiska fördelar med ROT-avdraget

Att investera i en bastu är inte bara ett sätt att förbättra din livskvalitet, det kan också öka värdet på din fastighet. För byggnation av inomhusbastu krävs vanligtvis inget bygglov så länge den inte påverkar husets yttre utseende. Dessutom kan du dra nytta av ROT-avdrag för att sänka kostnaderna för bygget.

Bastubyggare i Stor-Göteborg

Våra hantverkare från Partille och arbetar primärt i Göteborgsområdet med omnejd. Bland våra byggnadsprojekt hittar ni oss mellan Askim, Surte, Angared, Lerum, Härryda, Landvetter, Amhult, Furulund Kungälv & Fjärås

Offert? Kontakta en trygg lokal byggare från Partille idag!

Använd gärna vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig för ett kostnadsförslag på er nästa badrumsrenovering.

Namn *

Telefon *

Epost *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *