Fogning i Partille, Göteborg & Västra Götaland

Om du behöver få en fogning utförd över hela Västra Götaland & Göteborg så kontakta oss. Vi utför allt från precisionsarbeten som inklädnad av rörgenomföringar, byggfogning, tätningar av fönster och stora genomgripande fasadfogningar. Alltid med samma högt ställda kvalitetskrav. Vi är en fogentreprenör som utfört fogningar åt mängder av nöjda kunder och vi känner oss säkra på att vi kan leverera kvalitetsresultat till dig också.

Vill ni komma i kontakt med oss, så lämna gärna ett meddelande i formuläret till höger eller lämna ett meddelande på: renovering@byggforetag-partille.se

Duktiga hantverkare med stor erfarenhet av olika slags fogningar 

Fogningsarbeten kan vara mer eller mindre komplexa, men de ska alltid utföras med samma noggrannhet och engagemang. Kanske vill ni få en fogning genomförd i syfte att förhindra fuktskador i betong och tegel eller vill få en gediget utförd ljudtätning. Vi tar också uppdrag i samband med renoveringar och ordnar fogningen i känsliga miljöer som våtrum (kök, badrum och så vidare). Alldeles oavsett, om det handlar om fogningar, har vi kompetensen att få jobbet gjort. 

Läs gärna mer om våra fogningstjänster i Göteborg här.

Olika typer av fogningsarbeten för olika syften

Vi genomför både stora och små fogningsuppdrag. Här följer några exempel. Exempel på fogningsuppdrag i mindre skala är exempelvis mjukfogning i våtrum som badrum och kök. Med brandfogning kan vi öka brandsäkerheten i din fastighet genom att täta håligheter som kan bidra till att sprida rök och bränder. Prefabfogning är ett av de fogningsuppdrag vi utför ofta nuförtiden. Vi tätar då olika utrymmen i byggnader som levererats monteringsfärdiga.

Välkommen att kontakta vår fogfirma för en offert

Vi är säkra på att vi är rätt fogföretag för ditt uppdrag. Kontakta oss Vi och prata fogning med oss redan idag. Samtalet mynnar ut i att vi återkopplar till dig med en offert, helt utan krav på motprestation eller kostnad. Självklart står vi också redo att besvara frågor om materialval och andra tekniska bryderier. Vill du använda dig av rotavdrag när du anlitar oss? Fråga bara om ROT när du kontaktar oss så hjälper vi dig.

Offert? Kontakta en trygg lokal byggare från Partille idag!

Använd gärna vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig med ett kostnadsförslag så fort vi kan!

Namn *

Telefon *

Epost *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *